Wie is Leef?

Eveline Lindic

In de diverse rollen als (bedrijfs)counselor, relatie specialist, coach, transformatie adviseur in lean/verbeter processen, ondersteun ik directies, leidinggevenden en andere medewerkers. Ik hou van werken in productiebedrijven omdat ik graag aansluit op alle lagen in een organisatie. Vroegtijdig met de medewerker die stress gerelateerde klachten heeft de dialoog aan gaan voorkomt een groot deel van uitval en ziekteverzuim. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Mijn toegevoegde waarde is wat ik het liefste doe: bijdragen aan de mentale veerkracht en effectiviteit van medewerkers binnen organisaties door bewustwording.

 

Vanuit mijn jarenlange achtergrond in het bedrijfsleven én mijn bachelor Integrale Menswetenschappen 10 jaar geleden, werk ik met werknemers in organisaties. Bewustzijn vergroten, mentale veerkracht versterken door mijn See-Feel-Do methode. Door opnieuw te leren kijken, zowel in werk- als privé gerelateerde situaties, kunnen zij voortdurend het beste uit zichzelf én interacties met anderen halen.

 

Dit resulteert in duurzame inzetbaarheid van uw ervaren medewerkers zodat uitval wordt voorkomen of beperkt en zij mentaal veerkrachtig kunnen meebewegen met de snel veranderende bedrijfsomgeving.

Externe Vertrouwenspersoon

Als vertrouwenspersoon bied ik in eerste instantie een luisterend oor aan medewerkers, van uw bedrijf. Daarnaast zorgt een vertrouwenspersoon voor eerste opvang, advies en begeleiding bij klachten over ongewenst gedrag of misstanden.

Verplichting Arbowet
De Arbowet verplicht bedrijven werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting (PSA). Die bescherming is een van de doelen van het arbobeleid. Het aanstellen van een vertrouwenspersoon is een belangrijke stap. Werknemers kunnen bij hem of haar terecht met klachten over ongewenst gedrag, agressie en geweld, seksuele intimidatie, ongewenste intimiteiten, pesten en discriminatie.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mijn passie: Mensen inzicht laten krijgen zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn

Contact

Heeft uw bedrijf behoefte om 1 of 2 dagdelen per week uw medewerkers te laten coachen? Ik kom graag kennismaken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.