Wie is Leef?

Eveline Lindic

In de diverse rollen als (bedrijfs)counselor, psychosociaal therapeut, relatiespecialist, coach, ondersteun ik directies, leidinggevenden en andere medewerkers. Ik hou van werken in productiebedrijven omdat ik graag aansluit op alle lagen in een organisatie. Vroegtijdig met de medewerker die stress gerelateerde klachten heeft de dialoog aan gaan voorkomt een groot deel van uitval en ziekteverzuim. Voorkomen is beter dan genezen!

 

Mijn toegevoegde waarde is wat ik het liefste doe: bijdragen aan de mentale veerkracht en effectiviteit van medewerkers binnen organisaties door bewustwording.

 

Vanuit mijn jarenlange achtergrond in het bedrijfsleven én mijn bachelor Integrale Menswetenschappen (2008), werk ik met werknemers in organisaties. Bewustzijn vergroten, mentale veerkracht versterken door mijn See-Feel-Do methode. Door opnieuw te leren kijken, zowel in werk- als privé gerelateerde situaties, kunnen zij voortdurend het beste uit zichzelf én interacties met anderen halen.

 

Dit resulteert in duurzame inzetbaarheid van uw ervaren medewerkers zodat uitval wordt voorkomen of beperkt en zij mentaal veerkrachtig kunnen meebewegen in een snel veranderende bedrijfsomgeving.

Mijn passie: Mensen inzicht laten krijgen zodat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn

Contact

Heeft uw bedrijf behoefte om 1 of 2 dagdelen per week uw medewerkers te laten coachen? Ik kom graag kennismaken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.