Frits van Rooy

MD PhD ERT I bedrijfsarts-register toxicoloog bij Arbo Unie

“Dag Eveline, dank voor je tijd bij Arbo Unie. Je was een deskundige collega die veel goeie zaken voor werknemers en werkgevers heeft gedaan. Jouw aanpak van bijvoorbeeld arbeidsconflicten was ontwapenend en leidde tot doorbraken die we niet hadden verwacht. Voor zowel werkgever als werknemer werd hierdoor op een goede manier met de menselijk maat als norm conflicten opgelost.”

Werknemer Sabic Netherlands

“Ik ben zeer tevreden over het proces in de begeleiding met de verwijzing engesprekken met de Bedrijfsarts en begeleiding/ondersteuning van Eveline. Ik had echt het gevoel dat de ondersteuning echt gefocust was op goed herstel en duurzame inzetbaarheid wat uiteindelijk een win win is voor zowel mij als werknemer alsmede Sabic. Ik zou dit ook aan mijn collega’s met stress gerelateerde klachten aanbevelen. Ik had niet gedacht dat deze begeleiding mij zoveel zou brengen. Dank daarvoor.”

Hans van Dijk

Partner in Van Heteren en Partners, Duurzame ontwikkeling van binnenuit.

“Gulle glimlach, nieuwsgierige blik, onbevangen, mensenmens, humor, doortastend en een mooie balans van ratio en emotie. Zo heb ik Eveline in de afgelopen leren kennen. Het is prettig om met haar te klankborden, haar nuchterheid, levenservaring en ‘mouwen opstropen mentaliteit’ zijn een verrijking.”

Chiel Laarakker

Teamleader Production bij Scandinavian Tobacco Group

“Ik ervaar Eveline als een persoon waar mijn medewerkers op een fijne en vertrouwde manier hun verhaal kwijt kunnen op de momenten dat het hen even tegen zit of er grote veranderingen in hun werkomgeving plaats vinden . Eveline laat iedereen op een rustige en duidelijke manier zien hoe zij zelf hiermee het beste om kunnen gaan. Hierdoor blijven medewerkers op de rit (en aan het werk) en het maakt ze ook mentaal een stuk sterker waardoor ze weer met plezier en vertrouwen hun werk kunnen uitoefenen. Alle medewerkers die één of meerdere gesprekken met haar gevoerd hebben gaven aan dit als zeer prettig te ervaren.”

Esther van den Hurk

Eigenaar Vitaal Leven

“Wanneer je veel (werk)druk ervaart, kan dat behoorlijk wat stress opleveren. De kracht van Eveline is dat zij in staat is om je in korte tijd inzicht te geven in de invloed van je eigen gedachten én dieper liggende patronen op het ontstaan van deze stress. Oftewel: wat maakt dat jij bepaalde zaken als ‘zwaar’ ervaart.

 

Al na een paar gesprekken ervaar je dat dezelfde externe factoren minder (negatieve) invloed op je hebben en dus minder stress opleveren. Als Vitaalcoach stuur ik dan ook regelmatig mensen door naar Eveline voor een paar verhelderende sessies.”

Anke van Donkersgoed

Founder at Stichting Breekjaar

“Dappere pionierster, onwijs veel dank voor wat jij hebt betekend in het opzetten van Breekjaar Eindhoven. Zonder jou was het er nu niet geweest. De combinatie van jouw aanstekelijke enthousiasme, doorzettingsvermogen, geloof in jongeren en hun persoonlijke ontwikkeling, plus jouw positieve mindset en het gáán voor je dromen heeft onwijs veel opgeleverd. Dankjewel!”

Particuliere cliënt

Directie functie

“Graag wil ik je bedanken voor alle steun en begeleiding die je me de afgelopen maanden hebt gegeven. Je hebt me geholpen om meer mijzelf te worden, te leren ontvangen en betere inzichten te krijgen. Ik heb even mijn weg moeten zoeken en zonder jouw hulp was nooit gekomen waar ik nu ben. De afgelopen maanden heb ik veel stappen gezet en ik voel me ervaringen rijker. Bedankt voor alle moois wat je me hebt gegeven.”

Henk Loos

LOOV advies

“In de samenwerking met Eveline valt op dat zij als coach in een bedrijf zich richt op de communicatie en het persoonlijke leiderschap van mensen. Zij is opzoek naar het waarom van de communicatie en het gedrag dat hieruit volgt. Zij laat mensen snel zien waar hun potentie ligt. Dat maakt haar van grote waarde bij LEAN projecten waar de structuur kant vaak voorop staat. Zij brengt vertrouwen en balans door de mens hierin centraal te stellen. Zij weet wat er nodig is om zaken aan te pakken zodat er een betere en duurzamere samenwerking ontstaat die het ook nog eens het werkplezier ten goede komt.”

Ellis Wannet

Eigenaar Apotheek-Service

“Eveline is een Topvrouw! Met veel kennis en humor heeft Eveline mij door een lastige periode heen geholpen. Ik kan haar iedereen aanbevelen.”

Aca Siwabessy

Life Story Coach

“Eveline is een hele fijne coach. Ze straalt rust en vertrouwen uit, communiceert daadkrachtig en met humor en geeft me alle ruimte om mijn verhaal te vertellen. Moeiteloos speelt ze in op de hobbels die ik op mijn weg ervaar en heeft daarbij goed in de gaten welke persoonlijke ervaring en kennis ik kan inzetten.
Ik vind het heel prettig dat ze ‘visueel coacht’ en we samen de dingen letterlijk uittekenen. De coachtekening die we de laatste sessie hebben gemaakt, hangt nog steeds op mijn werkkamer ter inspiratie!”

Frank Veelenturf

Directeur BWB-Alucol BV

“In september 2016 ben ik coaching gesprekken gestart bij Leef!. Tijdens deze intensieve persoonlijke trainingen ontwikkelde ik meer inzichten waardoor ik beter in balans kwam. Het hielp mij beter naar mezelf kijken en in het nu te blijven. Gaande het traject ontstond de gedachte om coaching ook bij BWB-Alucol bedrijfsbreed door te voeren om de duurzaamheid van de organisatie te verbeteren. Een traject waarbij met name gericht op de samenwerking en communicatie tussen key-functionarissen.

 

Met Eveline is de gedachte verder uitgewerkt tot een bedrijfsbrede training voor key-functionarissen, een combinatie van lean-training om de samenwerking te bevorderen aangevuld met individuele coaching.
In groepen worden lean-trainingen gegeven, wordt de samenwerking gestimuleerd en leren medewerkers integraal naar de processen te kijken en verbeteren. Tijdens deze sessies observeert Eveline de interactie tussen en met de medewerkers. Parallel aan deze training is gestart met individuele gesprekken waarbij tevens persoonlijke behoeftes zijn geïnventariseerd. Door de combinatie van de aanwezigheid van Eveline bij de groepsessies en individuele gesprekken is draagvlak gecreëerd. Eveline heeft vervolgens in een safe space met de medewerker een persoonlijk coachingsprogramma uitgerold. Hierbij is Eveline goed op de hoogte waar de BWB-Alucol organisatie op termijn wil staan.

 

Alhoewel het erg moeilijk is om het resultaat meetbaar te maken, merk je dat de medewerkers beter in hun eigen kracht komen te staan en meer nadenken over hoe ze zich willen en kunnen ontwikkelen. Er wordt beter naar elkaar geluisterd en men krijgt meer begrip voor elkaar. In een technische productie omgeving is het altijd erg lastig om persoonlijke keuzes te maken. Eveline helpt hier mee. De samenwerking tussen medewerkers en leiding verloopt beter en de organisatie raakt beter in flow. Medewerkers nemen meer en meer hun verantwoordelijkheid. Er wordt met meer plezier en vreugde gewerkt. Alhoewel we nog niet aan het einde van het traject zijn, kan nu al geconcludeerd worden dat de coaching succesvol is. Het is erg fijn om met Eveline samen te werken.”

Ingeborg van Beusekom

Sr. Marketing Communications Manager at SAP Nederland

“De beslissing om een coachingstraject in te gaan is een van de beste beslissingen in mijn leven geweest. Al na een paar sessies krijg je inzicht in patronen waarom deze zich herhalen en hoe je deze kunt doorbreken. Je leert externe factoren los te laten en vanuit jezelf te kijken.

 

Eveline is een warm en toegewijd persoon die er vanuit gaat dat iedereen goed is zoals hij/zij is, en dat je niet hoeft te veranderen. Ze geeft je inzicht in wie je bent en hoe je vanuit daar kunt gaan werken aan de beste versie van jezelf.”

Monique de Vos

High End Travelspecialist

“Een 1-2-3 sessie bij Eveline :
Blikverruimend, geestverrijkend en een nieuw perspectief.
Van binnen naar buiten en vice versa. En je voelt je een stuk beter. Gewoon 1-2-3! een aanrader.”

Hans van den Eerenbeemt

MSc-MiF, Manager Bedrijven

“Ik heb destijds met veel plezier samen gewerkt met Eveline. Ze is iemand die altijd bereid is de schouders er onder te zetten. Zeer enthousiast en uitermate gemotiveerd. Ze is zeker een doorzetter, kortom: een aanwinst voor elk bedrijf dat vooruit wil.”

Jan Soons

NMI mediator

“Als scheidingsmediator ontmoet ik regelmatig cliënten die het zeker denken te weten, maar bij doorvragen nog steeds blijken te twijfelen over de vraag of scheiden wel de beste oplossing is. De moeizame maar ingesleten onderlinge communicatiepatronen lijken een breuk onvermijdelijk te maken.
In die gevallen verwijs ik graag naar Eveline.

 

Eveline helpt cliënten om te komen tot zelfreflectie en inzicht te krijgen in de patronen die ten grondslag liggen aan de slechtte onderlinge communicatie. In een aantal gevallen blijken cliënten na een aantal consulten in staat om de onderlinge communicatie weer in goede banen te leiden. In andere gevallen hebben mensen meer inzicht gekregen in het eigen functioneren en gaan inzien waarom de relatie wel schipbreuk moest lijden. Dat inzicht is van blijvende waarde voor hun verdere leven.

 

Ik ben heel blij dat ik die verwijsmogelijkheid naar Eveline heb. Zo voorkom ik immers dat mensen , zonder noodzaak daartoe, in verstrikte relaties blijven.

 

Eveline onderscheidt zich van vele andere therapeuten, die ik ook al vaak heb meegemaakt, dat zij niet alleen boekenwijsheid debiteert maar ook op een heel bijzondere, zeer betrokken en creatieve manier die kennis en kunde weet in te zetten. En dat met een resultaat dat er mag zijn!”

Wil je meer informatie?